Kapcsolódó oldalak

Bemutatkozás

A Térképbank ma a leglátogatottabb utca-házszámos, ingyenes térképkereső website. A térképkereső témában piacvezető portál, mind a kínált tartalmat, mind a látogatottságot illetően.

Weblapunk tartalma

Térképkereső website az összes hazai nagyváros és számos kistelepülés térképével. Térképállományaink a felhasználó számára lehetővé teszik a keresőrendszerben az utca-házszám szintű pozicionálást. Ingyenes szolgáltatásként a kiválasztott térképszeletet nyomtatott formátumban is elkészítheti az oldal látogatója. Egyedülálló a Pont Itt szolgáltatásunk. A jövőben szeretnénk pluszszolgáltatásokat bevezetni, de természetesen ezeket nem az ingyenes használat rovására. Regisztrációhoz kötött, de szintén ingyenes a Pont Itt Plusz szolgáltatás, amellyel a hely kijelölése mellett időpontot is meg lehet adni. A térképszeletet el lehet küldeni több partner részére is. A címzett levelező rendszerébe automatikusan beépülő - Microsoft Outlookba integrált formátumú - Pont Itt Plusz szolgáltatás aktiválja a határidőnaplót, és emlékeztetőt csatol a térképszelethez.

Célközönségünk

Térképre mindenkinek szüksége van. A pontos helymeghatározás, egyértelmű pozíció meghatározás elengedhetetlen mind az üzleti, mind a magánéletben. Az online térképi adatbázis bárki számára lehetővé teszi a számára szükséges információk korlátlan, gyors elérését. A Térképbank célcsoportja tehát minden egyéni és üzleti internetező. Ha Ön hirdetésével széles felhasználói réteget szeretne megcélozni, a Térképbank kitűnő csatorna lehet információi közvetítésére. Hirdetőinknek rendkívül kedvező árakat és rugalmas megoldásokat kínálunk.

Látogatottság

A Térképbank piacvezető az online térképfelületű címkereső website kategóriában. Látogatottságát a publikus Best-Top szolgáltató és a Median Webaudit méri. A heti 60 000-es látogatottság lehetővé teszi teljes internetes kampányok lebonyolítását is. A Térképbank egyedülállóan hatékony elérést biztosít széles körű, internet felhasználókat célzó reklámokhoz.

Hirdetési lehetőségek

FORMA MÉRET HETIDÍJ
Fejléc banner 234 x 60 120 000 Ft
Box 150 x 150 100 000 Ft
Pop-up 300 x 300 300 000 Ft
Szabvány banner 468 x 60 350 000 Ft
Közepes banner 290 x 60 200 000 Ft
Sky 150 x 240 350 000 Ft
Nyomtatott felület Egyedi méret Min. 600 000 Ft
E-mail Egyedi méret Min. 300 000 Ft
Két hónap megrendelése esetén +1 hónapos megjelenést ajándékba adunk!
Áraink 2011. dec. 31-ig érvényesek és nem tartalmazzák a 20% Áfa-t !

Bejelentkezés
E-mail: Jelszó:
Regisztráció